شناسایی انواع فولاد
این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۱۸ اسلاید می باشد.
گوشه ای از مطلب :
آهن خالص به دلیل پایین بودن خواص مکانیکی مانند استحکام و سختی کاربرد چندانی ندارد به همین دلیل از آلیاژهای آهن استفاده میشود.پر کاربرد ترین مواد صنعتی آلیاژهای آهن میباشد.آلیاژ های آهن در صنعت به دو صورت فولادها وچدن ها می باشند .
فولاد ساده کربن: کربن اصلی ترین و موثر ترین عنصر آلیاژی آن می باشد . با افزایش درصد کربن استحکام و سختی فولادها افزایش می یابد ولی قابلیت جوشکاری و انعطاف پذیری آنها کاهش می یابد.
پرکاربرد ترین عناصر آلیاژی که به فولاد اضافه می شوند: منگنز، نیکل، کرم، مولیبیدن، وانادیم، سیلیسیم و بور . عنصرهایی که کمتر کاربرد دارند: آلومینیوم، کبالت، مس، سریم، تیتانیوم
در این سیستم برای نامگذاری فولاد ها از یک عدد چهار رقمی استفاده می شود. که اولین رقم از سمت چپ نشان دهنده نوع فولاد است، مثلا عدد۱ نشان دهنده فولاد ساده کربنی و عدد بالاتر از ۲ نشان دهنده فولاد آلیاژی است، دومین رقم نشان دهنده مقدار تقریبی عنصر آلیاژی است و رقم های سوم و چهارم نشان دهنده میزان کربن بصورت صدم درصد است.
در این استاندراد ابتدا فولادها بر حسب روش تولید و عملیات صورت گرفته روی آنها تقسیم بندی می شوند که به هر دسته یک حرف لاتین اختصاصی داده می شود در مرحله بعد فولاد های ساده کربنی را با حروف مشخص می کنند.
اولین عدد از سمت چپ نشان دهنده میزان کربن می باشد. سپس هریک از عناصر آلیاژی به ترتیب میزان آن از بیشتر به کمتر نوشته می شود و در انتها اعدادی که به ترتیب مربوط به عناصر آلیاژی مذکور می باشد آورده می شود.
سختی پذیری بالا، مقاومت سایشی مناسب، پایداری ابعادی خوب و قابلیت عملیات حرارتی از جمله خواص مهم فولاد ابزار می باشد. میزان کربن این نوع فولاد ها از حدود ۳۵% تا حدود ۱٫۲۵% متغییر است.
این فایل شامل :
فولاد ساده کربن
فولاد ساده کم کربن
فولاد های ساده پرکربن
فولاد آلیاژی
فولاد کم آلیاژ استحکام بالا
فولاد زنگ نزن
نامگذاری فولادها بر اساس استاندارد DIN و AISI به صورت جداگانه
و منابع است.
قیمت خرید:
2100 تومان
جهت دانلود پاورپوینت شناسایی انواع فولاد برروی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.perozheha.com/downloads/powerpoint-of-introduse-types-of-steel
perozheha